Hartelijk bedankt en welkom!

 

Je betaling is in goede orde ontvangen. Je krijgt per e-mail een bevestiging van jouw bestelling en instructies met een link naar jouw profiel/product. Mocht je deze niet hebben ontvangen, check dan eerst de reclame inbox of spamfolder. Hieronder volgt nog belangrijke informatie.

 

Gratis E-Book

Nieuwe klanten krijgen tijdelijk gratis het E-Book ‘Alles over DJ’en’: leuk en leerzaam leesvoer. Meer dan 75 pagina’s gevuld met alles wat je wilt weten over het vak DJ’en en wat daarbij komt kijken.

 

 

Download hier jouw E-Book Alles over DJ’en

 

Zo werkt het vervolg

☞ Product afgenomen? Jouw profiel kun je hier vinden en je kunt daar direct je product downloaden die je zojuist hebt aangeschaft. Ook krijg je een mail met de downloadlink.

☞ Mastering product gekocht? Je krijg een aparte mail met instructies.

☞ 1-op-1 online les in Ableton Live afgenomen? Je kunt direct beginnen door hieronder te klikken op de gelijknamige ‘cursus’. Je komt dan op dezelfde pagina terecht waar je eerder de cursus hebt bekeken, maar nu zijn er extra functies beschikbaar. Waar? Scroll naar onder en je kunt op de eerste les klikken onder ‘cursus content’. Ook krijg je een mail met een link naar de start van de 1-op-1 sessies en instructies. Succes en veel plezier!

☞ Cursus afgenomen? Je kunt direct beginnen door hieronder te klikken op de cursus dat je hebt afgenomen. Je komt dan op dezelfde pagina terecht waar je eerder de cursus hebt bekeken, maar nu zijn er extra functies beschikbaar. Waar? Scroll naar onder en je kunt op de eerste les klikken onder ‘cursus content’. Ook krijg je een mail met een link naar de start van de cursus. Succes en veel plezier!