Online cursus Muziek Maken met Ableton Live

 

Muziek maken, waar moet ik beginnen? Met de online cursus ‘Muziek Maken met Ableton Live’ krijg je alle tools in 2024 in handen om thuis aan de slag te gaan met het maken van je eigen muziek.

 

De cursus Muziek Maken met Ableton Live in het kort

✅  Hoogwaardige cursus – samengesteld door professionele producers – met onder meer video’s, pdf’s, theorie, tips, tricks en templates voor thuisstudie

✅  Software Ableton Live gratis 30 dagen gebruiken (inclusief gedetailleerde uitleg met betrekking tot installatie)

✅  Bespaar duizenden euro’s op peperdure produceer-opleidingen

 

Let op: 13 mei 2024 gaat de prijs omhoog naar 79 euro door een complete update van de cursus. Dus tijdelijk nog 29 euro voor onbeperkte toegang, grijp je kans

 

Klik op de groene knop hieronder

Durf jij de uitdaging aan? Voor slechts 29 euro kies jij voor een kwalitatief hoogwaardige cursus die jou op weg gaat helpen met het maken van muziek. Ook thuis iets nieuws leren? Laat deze unieke kans niet liggen.

 

LET OP: mis deze unieke kans niet. Een uitermate professionele cursus voor een zeer toegankelijke prijs. Hoe kan dat? Oprichter Michel Ranzijn heeft een persoonlijke missie: ”Muziek maken moet toegankelijk zijn voor iedereen. Met mijn passie en liefde voor muziek wil ik jou graag overtuigen om het ook een serieuze kans te geven. Zie ik je snel?”

 

 

 

Met de cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’ raak jij verslaafd aan het maken van (dance)muziek en maak jij binnen 30 dagen je eerste eigen plaat. Dat is het hoofddoel van deze cursus. Van ‘waar moet ik beginnen’ naar ‘de smaak helemaal te pakken krijgen’. Wij begeleiden jou in deze weg.

 

Wat krijg ik exact met de cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’?

✅ Exclusieve video’s, pdf’s, theorie, tips, tricks en templates voor thuisstudie

✅ Van A tot Z word jij wegwijs gemaakt hoe je zelf kunt leren produceren in Ableton Live

✅ De kennis die je krijgt om te starten is van hoge kwaliteit samengesteld door ervaren producers met releases in diverse genres

✅ Complete cursus met als doel om binnen 30 dagen je eigen track af te leveren

✅ Direct en exclusief toegang tot online leeromgeving van Onlineproduceren.nl en deze cursus

✅ Veilig en vertrouwd vanuit huis: muziek maken in je eigen tempo

✅ Bespaar duizenden euro’s op dure produceer-opleidingen

✅ Alleen voor leden: toegang tot de besloten Facebook community

✅ 100% genieten van muziek maken

✅ Geen voorkennis nodig

✅ Geen dure apparatuur nodig (laptop en oordopjes zijn voldoende om te beginnen)

✅ Muziek maken is goed tegen stress en goed voor ons brein

✅ Geschikt voor iedereen: van hobbyist tot ambitieuze producer

✅ Muziek maken betekent investeren in jezelf

✅ Maak 30 dagen gratis gebruik van Ableton Live

✅ Feedback op je eigen werk van professionele producers

✅ Koop nu en ontvang als bonus het gratis E-book ‘Alles over DJ’en’

 

 

Informatie

Download hier alle details van de cursus ‘Muziek Maken met Ableton Live’ inclusief veel gestelde vragen

 

Iedereen moet muziek maken. Het zijn de woorden van Nederlands beroemdste hersenonderzoeker Erik Scherder. Muziek maken is goed voor ons brein en brengt plezier in eenieders leven.

 

Je hoeft niet de nieuwe Martin Garrix te worden om toch plezier te kunnen halen uit het maken van muziek

 

Modern onderzoek toont aan dat door bezig te zijn met muziek wonderlijke dingen gebeuren met het brein…

Zo zorgt het proces van muziek maken voor

✅ Lol

✅ Ontspanning

✅ Minder stress

✅ Sociale ontwikkeling (je inlevingsvermogen neemt toe)

✅ Een meer ontwikkeld brein (leer daar alles over in de cursus)

 

Waarom maken we dan niet allemaal muziek? Vaak zijn opleidingen duur en richten bedrijven zich met name op jong produceer talent. Zonde, want zo haakt een grote groep mensen af die ook maar al te graag muziek wil maken. Wij vinden dat iedereen muziek moet kunnen maken.

Wat je doel ook is: ga je muziek maken voor je plezier, als hobby, of ben je een ambitieus talent? Onlineproduceren.nl helpt jou op weg om jouw doel te bereiken

Een team van professionals heeft een uitgebreid educatieprogramma voor je klaarstaan ter waarde van meer dan 2000 euro voor slechts 29 euro. Waarom deze prijs? Simpel. Wij vinden dat muziek maken, net zoals Erik Scherder het beschrijft, toegankelijk moet zijn voor iedereen.

De cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’ vormt de ideale manier om als beginnende producer of hobbyist aan de slag te gaan met het maken van muziek vanuit huis. Tijdens de cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’ wordt door middel van theorie, praktijkvoorbeelden, video’s, handige pdfjes en feedback de ideale basis gelegd om zelf vanuit huis muziek te kunnen gaan maken.

 

Cursusinhoud

Zelf muziek maken vanuit huis binnen 30 dagen

Tijdens de cursus ‘Muziek maken in Ableton Live’ wordt je op efficiënte wijze wegwijs gemaakt in het programma Ableton Live (gratis te downloaden en te gebruiken voor 30 dagen) met als doel om in korte tijd kennis op te doen die nodig is om binnen 30 dagen je eigen track te kunnen maken. Daarbij leer je naast praktische zaken als ‘hoe maak ik een goede drum beat’ en ‘hoe maak ik een goede melodie’ ook de nodige theorie over wat geluid nou precies is. Kortom, een complete mix van praktijk en theorie met de juiste begeleiding.

 

Doel

Het voornaamste doel is om plezier te hebben tijdens de cursus en voelen hoe het is om zelf muziek te mogen maken, want nogmaals: muziek maken is iets voor iedereen. Daar staan we voor bij onlineproducren.nl. Eén van de hoofddoelen is om aan het einde van de cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’ een eigen track af te leveren.

 

Meer weten

Download hier alle details van de cursus ‘Muziek Maken met Ableton Live’ inclusief veel gestelde vragen

 

Wat anderen zeggen over de cursus

Hier een greep uit een aantal recente Google Reviews

 

 

”Erg leuke, goede cursus gedaan via Onlineproduceren.nl. Ook meer over de achtergrond en feitjes van muziek te weten gekomen. Erg leuke en informatieve links naar documentaires en tips. Muziek maken wordt zo vele malen leuker en makkelijker.”

 

”Ik heb heel veel aan deze cursus gehad als beginner. Ik weet nu in ieder geval waar ik op moet letten en belangrijker wat ik moet doen. Echt een aanrader!!”

 

”Afgelopen maand kwam ik deze cursus van Michel tegen, en het liet mij weer mijn oude passie doen herleven! De uitleg is zeer gedetailleerd en persoonlijk. Vind het prachtig om de passie van Michel te zien, wat mij alleen maar meer motiveert om door te gaan! Nergens vind je zo een goede uitleg (voor beginners) over Ableton. Dik en dik waard om deze cursus te doen!”

 

Tot snel?

Maak jouw muzikale ambities waar vanuit huis in eigen tempo. Tot snel?

 

Volg deze cursus

Cursus Inhoud

Hoofdstukken Status
1

Introductieles

2

Les 1 – Basiskennis Ableton Live

3

Les 2 – Drumelementen

4

Les 3 – Muzikale ingrediënten

5

Les 4 – Structuur en mixen deel 1

6

Les 5 – Mixen deel 2 en mastering