‘Dankjewel en welkom bij Onlineproduceren.nl’

 

 

Welkom bij Onlineproduceren.nl. Gefeliciteerd met je gewonnen veiling en wat leuk dat je via deze weg een ingang hebt gevonden.     

 

Mail met instructies

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een mail met instructies hoe jij kunt starten met jouw muzikale ontdekkingsreis. Let op: deze mail kan in je spam- of reclamebox zitten. Ook kan er soms een kleine vertraging zijn voordat de mail in je inbox staat. Duurt dit te lang? Neem dan contact op met michel@onlineproduceren.nl. De cursus Muziek maken met Ableton Live vormt de ideale basis om muziek te gaan maken vanuit huis.  

 
Een referentieplaat kiezen in Ableton Live

Ziet jouw startscherm van Ableton Live er ook straks zo uit?

 

Dankjewel

Ondertussen wil ik je bedanken op deze pagina. Bedanken voor het feit dat je vanaf nu onderdeel bent van de leukste elektronische muziekopleider van Nederland. Ik wil je ook bedanken dat je een hele leuke, maar ook gezonde keuze hebt gemaakt door te kiezen om muziek te maken. Muziek maken is namelijk ontzettend goed voor ons brein.

 

Muziek maken is niet alleen leuk, maar ook ontzettend goed voor ons brein

 

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van je eigen inzet, kun jij straks zelfstandig je eigen muziek gaan maken. Lol voorop. Ik hoop op prachtige muzikale projecten waar vooral puurheid in zit verwerkt. Echte muziek. Vanuit het hart gemaakt. De tools die je leert tijdens de cursus zijn dan ook slechts een middel. Een middel om jouw puurste muzikaliteit en creativiteit naar boven te halen. Als dat lukt, dan ben ik tevreden. Jij ook?

 

 
Produceren voor beginners in Ableton Live

We hebben leuke informatieve blogs die handig zijn voor beginnende producers

 

Nog 1 ding..

We hebben een ontzettend leuke blog sectie op de website waar diverse tips staan als je net begint met produceren. Klik op de afbeelding hierboven om te ontdekken welke 7 waardevolle tips jij als beginnende producer in Ableton Live kunt gebruiken. Doe er je voordeel mee..  

 

Zeer waarschijnlijk tot snel,  

 

 

  Michel

 

► Volg me op: Instagram Facebook Youtube