‘Van harte welkom’

 

Hoi en welkom bij Onlineproduceren.nl. Mijn naam is Michel Ranzijn (31) en ik ben producer/dj, parttime tekstschrijver (lekker creatief bezig zijn), maar bovenal muziekliefhebber..

 

Producer Michel Ranzijn vanuit de studio: ”Welkom bij de gratis lessen van Onlineprodueren.nl”

 

 

Met mijn educatieve platform wil ik jou helpen om ook te beginnen met jouw muzikale avontuur. Muziek maken is niet alleen leuk, maar ook ontzettend gezond. Ik vind het een eer om jou te mogen helpen met deze eerste stappen. Hieronder geef ik je wat meer informatie over de mails die je gaat ontvangen en maak ik graag van de gelegenheid gebruik om mezelf even voor te stellen.

 

Mail met instructies

Je ontvangt binnen enkele ogenblikken twee e-mails. Namelijk, een mail met instructies hoe je kunt beginnen aan jouw gratis lessen. Daarnaast ontvang je een algemene welkomstmail van Onlineproduceren.nl. Let op: deze of beiden mails kunnen in je spam- of reclamebox zitten. Ook kan er soms een kleine vertraging zijn voordat de mail in je inbox staat. Duurt dit te lang? Neem dan contact op met michel@onlineproduceren.nl.

 

 

Afstand verkleinen

Om de afstand een beetje te verkleinen wil ik jou direct uitnodigen om mij toe te voegen op Facebook, want ik ben benieuwd hoe de gratis lessen jou gaan bevallen en of je natuurlijk vragen hebt over de inhoud. Dan wordt het al een stuk persoonlijker. Laat het me weten. Ik maak het je makkelijk door te klikken op deze button/afbeelding hieronder.

 

 

Welkom

Nogmaals van harte welkom. Hoe de gratis lessen er precies uitzien, ga je snel ontdekken, maar eerst een filmpje ter inspiratie. Ga jij dit genre bijvoorbeeld maken? Laat je inspireren..

 

 

Waarom doe ik dit?

Mijn muzikale reis en avontuur startte in 2013. Na een aantal jaar draai-ervaring wilde ik zelf muziek gaan maken. Het was het begin van een lang en frustrerend proces. Een kleine waarschuwing is dan ook op z’n plaats meteen. Muziek maken is een ongelooflijk uitdagende taak, zowel kwa vaardigheden als geduld. Neem de tijd, het is het waard.

 

Even muziek gaan maken en ‘dat varkentje even gaan wassen’: zo makkelijk gaat het niet. Na diverse (peperdure) opleidingen en cursussen heb ik het vak produceren geleerd (maar ben nooit uitgeleerd). Een dure route en daardoor niet heel toegankelijk, maar natuurlijk wel ontzettend waardevol.

 

Waar ik nu sta: ik produceer regelmatig platen voor andere dj’s en ook breng ik eigen muziek uit (voor de geïnteresseerden: techno is mijn grote passie).

 

 

Luister hier naar mijn techno debuut begin 2019 (Pursuit Recordings) met support van onder meer Monika Kruse, Rob Hes, Teenage Mutants, Joris Voorn en meer..

 

De opgedane waardevolle kennis en ervaring heb ik nu gebundeld in een complete online-cursus zodat ook jouw muziekavontuur kan beginnen met plezier. En vooral het vasthouden daarvan.

 

Bovendien: je hoeft dan niet de dure route te bewandelen zoals ik die heb gedaan om toch muziek te kunnen gaan maken. Pure winst. Mijn achterliggende motivatie om al mijn kennis te delen met jou: ik wil dat zoveel mogelijk mensen muziek gaan maken. Het is goed voor het brein, de gezondheid, het is ontspannen en biedt plezier. Dat gun ik jou ook.

 

Graag laat ik je zien hoe je zelf kunt beginnen met het maken van muziek vanuit huis met de cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’. Tijdens de cursus gaan we onder meer kijken naar de succesvolle producties van Avicii. Over de inhoud later meer..

 

In de volledige cursus gaan we onder meer kijken naar de productie ‘Levels’ van Avicii

 

Direct beginnen

De gratis lessen vormen een uitgebreide variant op de introductieles van de cursus ‘Muziek Maken met Ableton Live’. Op deze manier maak je op toegankelijke wijze kennis met de manier van lesgeven van Onlineproduceren.nl en kun je direct zelf aan de slag met het maken van muziek. Geheel gratis. Wil je toch meteen voor de hele cursus gaan? Klik dan op de button hieronder.

 

Muziek maken

Volledige cursus beginnen

 

Tijdelijke aanbieding

Pak het voordeel Durf jij de uitdaging aan? Voor slechts 19 euro (Normale prijs: 99 euro) kies jij voor een kwalitatief hoogwaardige cursus die jou op weg gaat helpen met het maken van muziek. Let op: dit is een tijdelijke ‘corona’ actie. Ook thuis iets nieuws leren? Laat deze unieke kans niet liggen. Gebruik de checkout-code ‘corona’ om dit voordeel te pakken  

 

 

Focus op muziek

Tijdens de volledige cursus leer je naast alle ins en outs van het programma Ableton Live voornamelijk hoe je je eigen creativiteit en muzikale ideeën kunt omzetten in mooie resultaten. Het doel is: plezier beleven aan het maken van je eigen muziek. Iedereen is creatief en kan zijn/haar creatieve vermogens ontdekken. Ik wil je graag helpen om die te vinden.

 

Dankjewel

Ondertussen wil ik je nogmaals bedanken op deze pagina. Bedanken voor het feit dat je vanaf nu onderdeel bent van de leukste elektronische muziekopleider van Nederland. Voordat je verder gaat: wist je dat muziek maken ontzettend goed is voor ons brein? Check even deze blog als je daarover meer wilt weten.

 

Muziek maken is niet alleen leuk, maar ook ontzettend goed voor ons brein

 

 

Zet ‘m op…

Je gaat beginnen aan je gratis lessen en dat is ontzettend mooi! Het begin is er. Afhankelijk van je eigen inzet, kun jij zelfstandig je eigen muziek gaan maken. Lol voorop. Je gaat prachtige muzikale projecten maken waar vooral puurheid in zit verwerkt. Echte muziek. Vanuit het hart gemaakt.

 

Kom je er niet uit?

Lukt het jou echt niet? Neem dan even contact op met mij (via Facebook of michel@onlineproduceren.nl). Wellicht de is de volledige cursus geschikt voor jou? De tools die je leert tijdens de cursus zijn ontzettend geschikt om al jouw vragen te beantwoorden over muziekproductie. Een middel om jouw puurste muzikaliteit en creativiteit naar boven te halen. Je krijgt daarnaast uitstekende feedback zodat je snel in korte tijd stappen kunt zetten. De complete cursus Muziek maken met Ableton Live’ begeleidt jou van A tot Z in het proces van muziek maken (Check de link voor actuele aanbiedingen).  

 

Wat anderen zeggen over de volledige cursus ‘Muziek maken met Ableton Live’

 

 
Produceren voor beginners in Ableton Live

We hebben leuke informatieve blogs die handig zijn voor beginnende producers

 

 

 

Nog 1 ding..

Zoals je misschien weet: we hebben een ontzettend leuke blog sectie op de website waar diverse tips staan als je net begint met produceren. Klik op de afbeelding hierboven om te ontdekken welke 7 waardevolle tips jij als beginnende producer in Ableton Live kunt gebruiken. Doe er je voordeel mee. Nogmaals, veel plezier met de gratis lessen! Laat je me weten als je een toffe beat hebt gemaakt?

 

 

Tot snel,

 

 

 

 

Michel

 

► Volg me op: Instagram Facebook Youtube